Diensten

Hieronder staat informatie over de diensten die Webkla.nl leverd. Elk van de diensten  heeft een korte beschrijving erbij staan met wat u kunt verwachten van webkla.nl.

Dienst aanvragen

1 + 14 =

Website diensten

Website laten maken

Binnen een aantal dagen ontvangt u het eerste ontwerp online van uw website welke webkla.nl compleet volgens uw huisstijl en wensen op maat ontwerpt. Pas als u tevreden bent met de gehele website wordt deze aan je opgeleverd.

Na oplevering krijg je een uitgebreid uitleg van het WordPress CMS. Zodoende weet u exact hoe u nieuwe pagina’s , teksten en foto’s op uw website plaatst.

Webshop laten maken

Al onze webshops zijn mobiel- en zoekmachine vriendelijk. Daarnaast richten we elke webshop compleet in, zo koppelen we alle gewenste betaalmethodes (zoals iDEAL) en stellen de gewenste verzendkosten in.

Het ontwerp van uw webshop kan webkla.nl geheel op maat volgens uw wensen en huisstijl ontwerpen.

WordPress onderhoud

Voor elke website is goede beveiliging erg belangrijk. webkla.nl controleerd uw WordPress website daarom continu op zwakke wachtwoorden, lekke plugins en achterstallige updates. Door gecontroleerd updates uit te voeren houdt webkla.nl uw website – maar ook gebruikersdata en bezoekersinformatie – altijd veilig.

Verder wordt uw WordPress website beschermt tegen inbraakpogingen, aanvallen en malware.

Met een WordPress onderhoudscontract zorgt webkla.nl voor de stabiliteit van uw website.

Domein registratie

Registreer meerdere varianten van uw domeinnaam. Voorkom zo dat iemand anders uw .nl, .com of .eu domein registreert.

Grafisch ontwerp

Logo ontwerp

Het laten ontwerpen van een logo is misschien wel de belangrijkste stap die u als bedrijf kunt maken. Dit komt voornamelijk door het feit dat het logo op vele manieren aan het publiek zal worden gebracht.

webkla.nl wil deze eerste belangrijke stap wat laagdrempeliger maken. Bij webkla.nl kunt u dan ook voor zeer scherpe prijs een logo laten ontwerpen!

Visitekaartjes ontwerp

Een goed visitekaartje is niet alleen een hulpmiddel om uw informatie aan klanten en zakenrelaties te overhandigen, maar biedt ook de mogelijkheid om contact te maken op persoonlijk niveau. 

Flyers laten maken

Of u nu aan dubbelgerpinte A5 flyer wilt laten ontwerpen of een A4 wilt laten opvouwen tot mini foldertjes, het is onverstandig om de kracht van een fysieke flyer te onderschatten.

Wist u dat ruim 1/3e van de klanten een product of dienst van een onderneming afneemt omdat ze enige vorm van geprinte promotie tot zich hebben genomen?